Nemrég még azt írtuk, hogy ha az időjárás engedi, talán már februárban elkezdjük a medvehagyma értékesítést.
Nos, jelenleg több, mint 40 cm hó fedi a területet, így ha nem változik meg hirtelen az időjárás, március előtt biztosan nem bújnak ki a földből a medvehagymák. (De lesz az március közepe is akár) Sebaj, várunk türelmesen a tavaszra. 🙂

Medvehagyma az avarban (Forrás: Wikipedia)

Tags: ,

2 hozzászólás to “Hóhelyzet”

  1. medvehagyma szerint:

    Kedves Batan! 10 db medvehagyma a minimális rendelés, ez 1.000 Ft lesz. Rendkívül strapabíró növény a medvehagyma, akár egy hétig is elvan elültetés nélkül, ha csak vízben vannak a hagymák. Sőt ugyanúgy növeszti a leveleit tovább. A postázáskor jó nedves fülddel együtt küldjük, a boríték légbuborékos, így a nylon nem engedi a nedvességet elpárologni. Volt már olyan, hogy 4-5 nap alatt ért a címzetthez a küldemény, a növények teljesen épek voltak. De ennek lehetőség szerinti kiküszöbölésére csak hétfő-kedd-szerda napokon postázunk. A 2012-ben vásárolt hagymák leveleit is ugyanúgy el lehet fogyasztani, nem sínyli meg a növény az átültetést és levélszedést egyben.
    Üdvözlettel!

  2. Batan szerint:

    Tisztelt Cim!
    Szeretnek erdeklodni, varhatoan mennyibe fog kerulni egy hagyma?
    A visszajelzesek szerint nem okoz gondot a hagymanak, hogy a postai atfutas miatt akar napokig nem lehet visszaultetni a foldbe?
    S meg egy kerdes, elnezest: a 2012-ben vasarolt hagymakrol csak egy ev mulva lehet szuretelni a leveleket, ugye jol ertem?
    A valaszokat koszonom: Batan

Szólj hozzá!

Ezeket a html tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>