Warning: Use of undefined constant b - assumed 'b' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/1/1/11775be4-4c2f-493a-a87b-82c6961f7bee/medvehagyma.com/web/wp-content/plugins/cforms/lib_aux.php on line 383

Warning: Use of undefined constant b - assumed 'b' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/1/1/11775be4-4c2f-493a-a87b-82c6961f7bee/medvehagyma.com/web/wp-content/plugins/cforms/lib_aux.php on line 383

Tisztelt vásárlók! A gyökeres, leveles medvehagymák árusítását az idei évre befejeztük. A növények virágoznak, térdig érnek, meglehetősen nehéz a postázásuk.

Csak hagymát még tudnak rendelni, ezt e-mailben tehetik meg. Köszönjük.

 

 

 

 

Vásárlási információk

Az általunk forgalmazott növények szabadföldből kerülnek kiásásra, növényvédőszert, rovarirtót, műtrágyát, stb-t egyáltalán nem használunk. Sem régebben, sem pedig a jövőben. A növények közelében a laikusok által esetlegesen összetéveszthető gyöngyvirág egyáltalán nincs. A növények kiásásakor, csomagolásakor a legnagyobb gondossággal járunk el, ügyelve, hogy sem a medvehagymák, sem pedig másik növény ne sérülhessen. A növény is élőlény, szeretjük, vigyázunk rá!

A medvehagymákat kétféle csomagolásban küldjük:

 

1. Szabadgyökeresen, nedves földbe és fóliahegyesztett nylontasakba, majd nagyméretű légbuborékos borítékba téve, súly függvényében csomagként illetve ajánlott küldeményként.

2. Nagyobb mennyiség (általában 50 db felett) esetén szintén fóliahegesztett nylonban, de dobozba csomagolva, csomagként feladva.

A fóliahegesztéssel kapcsolatban kedvezőek a tapasztalataink. Az ily módon nylonba zárt növények a párolgásuk miatt nem fonnyadnak  a postai út során. Akár 3-4 napot is könnyedén kibírnak így, károsodás nélkül.

 

Fizetés és átvétel:

Előre utalás (bankszámla, paypal) után, vagy postai utánvéttel.
Az előre utalás történhet banki átutalással, rózsaszín csekken, vagy paypal számlára. Az összeg megérkezése után a növényeket mihamarabb postára adjuk. Utánvét esetén számolni kell a magasabb postaköltséggel!
Küldeményfeladás kizárólag hétfő és szerda között!
Mivel senki nem szeretné, hogy esetlegesen egy egész hétvégén valamelyik postahivatalban sínylődjenek a növények.

Tags:

75 hozzászólás to “Medvehagyma vásárlás”

  1. medvehagyma szerint:

    Tisztelt Miklós! Mai naptól lehet rendelni, hamarosan elérhető lesz az űrlap. Üdvözlettel!

  2. Dolniczki Miklós szerint:

    Tisztelt cím! Érdeklődni szeretnék hogy 2018-ban mikortól lehet hagymát rendelni és postai úton vagy személyesen átvehető ? Előre is köszönöm dolniczki miklós.

  3. medvehagyma szerint:

    Kedves Tamás! Természetesen lehet majd, de még kb 1 hét türelmet kérünk!

  4. Tamás szerint:

    Lehet idén medvehagymát rendelni?

  5. medvehagyma szerint:

    Tisztelt Fodor Miklósné!

    Még nem kezdtük meg az idei forgalamazást, a medvehagymák még nem bújtak elő a földből. Az ár postai utánvéttel cca 6500 Ft lesz. Még 2 hét kb, mire kezdünk.

  6. Fodor Miklósné Ditke szerint:

    Tisztelt cím!

    Szeretnék rendelni 50 db medvehagyma tövet.Kérem írjon vissza mennyibe kerül ha utánvéttel postai uton kérem.Lakóhelyem debrecen.

    Köszönöm válaszát!

  7. medvehagyma szerint:

    Jövő hét közepétől, azaz 18-ától újra lehet majd vásárolni. Addig mindenki türelmét kérjük.

  8. Kapás Lajosné Ildi szerint:

    Tisztelt cím!
    Érdeklődni szeretnék, hogy mikor lehet majd vásárolni önöktől?

    Üdvözlettel Kapásné Ildi!

  9. medvehagyma szerint:

    Ma küldjük a visszaigazolást, jövő héten postázzuk! Üdv!

  10. Gabi szerint:

    Tegnap adtam fel medvehagyma megrendelést, érdeklődnék mikor küldik róla az emailt, hogy mennyit utaljak át?és mennyi időn belül postázzák el?

  11. medvehagyma szerint:

    Tisztelt Gyula! Személyesen inkább hétvégén oldható meg az átvétel, mivel mi is más munkahelyen dolgozunk, így este kerül sor a medvehagymák kiszedésére, csomagolására.

  12. medvehagyma szerint:

    Kedves Béres Lászlóné! Mai postával feladtuk, holnap érkeznie kell.

  13. Olaszki Gyula szerint:

    Tisztelt Medvehagyma!
    Rendeltem a rendelő oldalon 20 db medvehagymát Olaszki Gyula névre postai utánvéttel. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e a személyes átvétel, mert szerdán Baranya megyében leszek és szívesebben venném át személyesen, sőt akkor többet is vennék.
    Válaszukat köszönettel várom az olaszki.gyula@gergihalo.hu e-mail címen, vagy a 06703143600-ás telefonon.Köszönettel:
    Olaszki Gyula.

  14. Béres Lászlóné szerint:

    várom a medvehagymát, mikor tudják küldeni

  15. medvehagyma szerint:

    Kedves Andrea! Nincsen elfelejtve. Viszont jelenleg úgy néz a dolog, hogy a gyökeres növények szépen fogynak. Azokat kéne megcsupaszítanunk, hogy leveleket tudjunk küldeni. Annak pedig a gyökerest vásárlók nem örülnének. Így szinte biztos, hogy 5 kg-nyi levelet nem fogunk tudni adni. Üdvözlettel!

  16. medvehagyma szerint:

    Kedves Béres Lászlóné! Sajnos már csak a jövő hétfői postázásba tud bekerülni. Folyamatosan vártuk a visszaigazolást Öntől, de nem jött. Ha kéri, akkor jövő hét utáni héten küldjük a növényeket. Üdvözlettel!

  17. Andrea szerint:

    Üdvözletem!

    Elnézést, hogy rákérdezek, de ugye nem felejtettek el? :))) Még mindig fenntartom, hogy nagyon szeretnék medvehagyma levelet, ha megoldható. Kb mikorra tehető, hogy legyenek szép levelek?
    Válaszukat előre is köszönöm!

  18. Béres Lászlóné szerint:

    Nem voltam biztos abban, hogy elment a megrendelésem, azért küldtem kétszer. 30 db-ot kérek utánvéttel postai úton,és ha mód és lehetőség van rá, még ezen a héten, mert jövőhét már nagyhét és akkor nem ajánlatos a földhöz nyúlni, mert azon nincs áldás. Köszönöm

  19. medvehagyma szerint:

    A bankszámlaszámot rendelés után, mindenkinek E-mailben küldjük el. Üdvözlettel!

  20. medvehagyma szerint:

    Kedves Mária! Az Ön rendelését következő héten, tehát áprilisban tudjuk már csak teljesíteni. Levelet viszont még nem tudunk küldeni. Illetve lehet, hogy nem lesz „csak levél” vásárlási lehetőség, mert a gyökeresek jól fogynak és nagyon sokat kellene megcsupaszítanunk akár 1 kg levélért.

  21. Kissné Kréter Mária szerint:

    Most adtam le a rendelésem egy kéréssel, remélem lehetőségük van úgy küldeni, mert korábban nem tudom fogadni a csomagot.

  22. Klári szerint:

    Szeretmén megtudni a pénzt milyen címre kell utalnia medvehagyma vásárlás esetén?
    Előre is köszönöm az értesítést.

  23. medvehagyma szerint:

    Kedves Norbert! Lesz levél vásárlási lehetőség, de minimum 1 hét múlva. Árban olyan 1500 Ft/kg körül lesz.

  24. Pászk Norbert szerint:

    Érdeklődni szeretnék, hogy medvehagyma levél vásárlásra van-e lehetőség?
    Ha igen, akkor mikortól lehet rendelni és mennyibe fog kerülni egy kiló?

  25. Pászk Norbert szerint:

    Érdeklődni szeretnék, hogy medvehagyma levelet lehet-e majd rendelni?
    Milyen árban lesz kilója és mikortól lehet rendelni?
    Előre is köszönöm válaszát.

  26. medvehagyma szerint:

    Kedves Béres Lászlóné! 4 perccel a bejegyzése előtt megkaptuk a rendelést, kétszer is. Rögzítettük, várjuk az Ön visszaigazolását. Üdvözlettel!

  27. Béres Lászlóné szerint:

    remélem eljutott a 30 db. medvehagyma megrendelésem. Már régen várok rá.

  28. medvehagyma szerint:

    Kedves tulipán! E-mailben jelentkezni fogunk hamarosan. Üdvözlettel!

  29. tulipán szerint:

    Én is Andrea kéréséhez csatlakoznék… szeretnék levelet kapni (hagymát is) és érdekelne ez az elsőbbségivel feladás, másnap érkezik a csomag verzió. Árban az Andrea által megadott szerintem megfelelő. Várom válaszukat!
    üdvözlettel

  30. […] a Medvehagyma vásárlás menüponton keresztül már elérhető az […]

  31. Andrea szerint:

    Üdvözletem!

    Köszönöm válaszukat, várom emailjüket 🙂
    Szép napot!

  32. medvehagyma szerint:

    Kedves Andrea! 5 kg igen tetemes mennyiség medvehagyma levélből. Így mindenképp várnia kell, amíg szépen megnőnek a medvehagymák, hogy szép leveleket tudjunk küldeni. Utánanézünk mi is a piacon, már árulnak levelet és egyeztetünk ár ügyileg. E-mailben jelentkezni fogunk. Üdvözlettel!

  33. Andrea szerint:

    Üdvözletem!

    Köszönöm válaszát! Bevallom eddig még sosem vettem medvehagymát, így az árakkal sem vagyok tisztában. Eddig mindig Zalában szedtünk, most viszont Édesanyám betegsége miatt sajnos nem fogunk eljutni a „medvehagymaföldekre” 🙂 1000-1200 Ft/kg megfelelő lenne? Kb 5 kg-ra volna szükségem.
    Válaszát előre is köszönöm!

  34. medvehagyma szerint:

    Kedves Andrea!
    Levelet nem szoktunk árulni, a frissen tarthatóság miatt.
    Amennyiben mégis szeretne így vásárolni, meg fogjuk tudni oldani. Délelőtt leszedjük a leveleket, délután pedig elsőbbségi küldeményként feladjuk. Másnap reggel érkeznie kell. Piacon még nem láttunk idén belőle, így árat nem tudunk mondani. A mennyiség bármekkora lehet. Ön szerint mi lenne a reális ár?

  35. Andrea szerint:

    Üdvözletem!

    Kérdésem, hogy medvehagymát (csak levelet) fognak-e árulni, ha igen mennyiért? Sajnos nincs lehetőségem hagymát elültetni panellakóként, de magát a medvehagymát viszont nagyon szeretem és el is szoktam rakni télire, így egész évben élvezhetem az ízét :)))
    Válaszukat előre is köszönöm!

  36. medvehagyma szerint:

    Kedves Zsuzsi! Még várnia kell a vásárlással, mert nem bújtak ki a növények a földből. Ugyanebben a „Medvehagyma vásárlás” menüpontban, amint megkezdjük az értékesítést, kint lesz egy megrendelő űrlap. Üdvözlettel!

  37. Zsuzsi szerint:

    Szeretnék vásárolni medvehagymát. Érdeklődnék hogyan lehet megrendelni?
    Köszönöm válaszát

  38. medvehagyma szerint:

    Tisztelt Zoltán! Bizony, akár aktuális lehetne a medvehagyma vásárlás, de a hosszú tél miatt, még mindig nem bújtak ki a földből a medvehagymák. Mivel szabadgyökeres növényeket árulunk, addig mi sem bolygatjuk őket, amíg nem bújnak ki. Amint elkezdődik az értékesítés, azt nagybetűkel jelezni fogjuk a címlapon, (jó esetben még 2 hét), kérem, látogasson gyakran vissza, hogy értesülhessen az árusítás kezdetéről. Üdvözlettel!

  39. Zoltán szerint:

    Tisztelt Cím! Most bukkantam honlapjukra, és szeretnék vásárolni gyökeres medvehagymát, csomagban, 20-30 darabot. Van erre mód? Tavalyi bejegyzéseket olvasva, úgy látom, éppen aktuális. Üdvözlettel

  40. medvehagyma szerint:

    Kedves Erzsébet! Az időjáráson múlik igazából, de kb 1 hónap múlva már biztosan lehet majd rendelni.
    Az ár valószínűleg ugyanaz lesz, mint 2011-ben, 10 db gyökeres medvehagyma 1.000 Ft. És féláras akció is lesz azoknak, akik nem feltétlenül akarják levelestől kérni, hanem csak a hagymákat és azok majd jövőre hoznak szép leveleket az új helyükön. Üdvözlettel!

  41. Némethné Farkas Erzsébet szerint:

    Érdeklődni szeretnék, idén mikor lehet rendelni és mennyibe fognak kerülni. Köszönöm!

  42. medvehagyma szerint:

    Kedves Vali! Valóban, legközelebb kb jövő februárban lehet rendelni.
    Ha most szeretné megrendelni, jövő évi szállítással, nincs akadálya, fel tudjuk jegyezni a naptárba. A megrendelő űrlapot ez miatt külön nem tesszük fel most, de ha ír egy mailt az admin kukac medvehagyma.com címre, akkor meg tudjuk beszélni a részleteket. 10 db gyökeres medvehagyma 1.000 Ft. Üdvözlettel!

  43. Vali szerint:

    Szeretnék rendelni 20 db gyökeres medvehagymát.
    Tudom, hogy ebben az évben már nem lehet, de
    jövőre nem szeretnék lemaradni. Legyenek szívesek
    tájékoztatni az árakról és a rendelés módjáról.

    Üdvözlettel!
    VLI

  44. medvehagyma szerint:

    Kedves Dit! Már csak 2012-ben lesz újra lehetőség a rendelésre.

  45. medvehagyma szerint:

    Kedves Csaba! Sajnos nem lesz. A hétvégi zivatarok sárral öntötték el a területet, így már csak jövőre tudunk postázni. Megértését köszönjük.

  46. Csaba szerint:

    Tisztelt Cím!

    Lesz akciós medvehagyma vásárlási lehetőség a héten?

    Válaszukat előre is köszönöm!

  47. Dit szerint:

    Én is szívesen rendelnék egy adag hagymát akár levél nélkül. reménykedem. 🙂

  48. medvehagyma szerint:

    Kedves Brigi!
    Lezártuk a rendeléseket és az űrlapot is levettük. Elképzelhető, hogy lesz féláras akció keretében csak hagyma, levelek nélkül a jövő héten, de még nem biztos.

  49. medvehagyma szerint:

    Kedves Csaba!
    Ahogy előzőleg is írtam egy hozzászólónak, legyen szíves jövő héten is visszanézni, ha újra kint lesz az űrlap, akkor lesz féláras akció, ha nem, akkor sajnos már csak jövőre tud rendelni. Megértését köszönjük.

  50. Csaba szerint:

    Tisztelt Cím!

    Engem is érdekelne az esetleges féláras akciójuk, amelyben csak a hagymákat küldenék, nekem ez a megoldás is tökéletesen megfelelne, hiszen a hagymás növényeknél a maga hagyma a lényeg.

    Válaszukat előre is köszönöm!

  51. medvehagyma szerint:

    Kedves Andi!
    Lezártuk a rendeléseket, mert nagyon nagyra nőttek már a medvehagymák, nehéz postázni őket. Jövő héten lehet, hogy lesz „akciós” rendelés, amikor csak hagymát lehet rendelni levelek nélkül. De még nem 100%

  52. medvehagyma szerint:

    Tisztelt Sándor!
    Pontosan igaz, amit leírt. Hagymás növényként semmi károsodás nem éri, ha a leveleivel bármi is történik. Hisz a tulipánhagymát sem levelestől vesszük. 🙂 De sajnos néhány laikus másként vélekedik és akadt már reklamáció ez miatt.
    A féláras akció lehet, hogy megvalósul, de még nem biztos. Ha nem, akkor sajnos már csak jövőre tud rendelni. Jövő héten nézzen vissza, ha lesz féláras űrlap kirakva, akkor még idén rendelhet kedvezményesen.

  53. medvehagyma szerint:

    Kedves Réka!
    Örülünk, ha minden rendben volt. Ha hűvös helyen sikerül tartani a hagymákat, ügyelve, hogy ne száradjanak ki, akkor napokig el lesznek minden károsodás nélkül. A levelek meg hamarosan elfonnyadnak amúgy is, mivel lassan véget ér a medvehagyma vegetációja. Jövőre majd gyönyörűen kihajtanak újra.

  54. Édes Réka szerint:

    Kedves Medvehagyma,

    Utólag is Kellemes Húsvétot kívánok! Köszönettel ma megkaptam a medvehgyma töveket! Ma sajnos nem fogom tudni kiültetni, így a kérdésem: mi a legkésőbbi időpont a kiülteésre, illetve addig hol tároljam? Válaszát nagyon köszönöm:)

  55. Sándor szerint:

    Sajnos későn találtam rá erre a lapra….már kezdtem magam beleélni, hogy húsvét után sikerül még… A féláras akció nem rossz öttlet, nem is az ára miatt, hanem mert aki ismeri kicsit a hagymás virágokat, nincs illózió, hogy ha megérkezne most a növény, elrakja és az vígan zöldelne, virítana. De legelább ha most még elültetné, a májusi esők jól bedolgoznáka hagymát, és vidáman várná a következő tavaszt. Ha lehetőség van az ottani körülmények ismeretében, akkor én beneveznék 20 db nem szépre is.

  56. medvehagyma szerint:

    Tisztelt Elekes Úr!
    Pillanatnyilag lezártuk a rendelést.
    Az utóbbi 1 hét alatt szinte az összes medvehagyma kivirágzott, elég nehéz a postázása.
    Elképzelhető, hogy lesz féláras akció rájuk, mert ha a növény levele meg is sínyli a szállítást, a hagymának nem lesz baja, jövőre ugyanúgy kihajt.
    De ezen az akción még gondolkozunk. Ezért elképzelhető, hogy már csak jövőre áruljuk újra a növényeket.

  57. Béda Andi szerint:

    Tisztelettel szeretnék érdeklődni, hogy mikor lehet rendelést leadni? Már a húsvét véget ért!!!
    Köszönöm, várom válaszukat!
    Üdv

  58. Brigi szerint:

    Segitseg!
    Szeretnem rendelni 20db gyökeres medvehagyma de nincs ürlap !
    Hogy csinalom ezt ?

  59. Ludányi andi szerint:

    Vége a Húsvétnak .
    Mikor lehet rendelni?

  60. noche szerint:

    A weboldalon nem tudom megrendelni a medvehagymát, mert nincs űrlap, amelyen meg lehet rendelni, és amelyre a weboldalon utalás van. És így az sem világos, hogy mennyibe kerül db-ja. Hová kell utalni a pénzt stb.
    Válaszukat előre is köszönöm!

  61. medvehagyma szerint:

    Kedves Réka! A héten már nem postázunk, csak húsvét után.

  62. Édes Réka szerint:

    köszönöm, meg is rendeltem:) Ön szerint belefér még a holnapi postázásba? Mert utalnám az összeget és akkor még húsvét előtt el tudnám ültetni… Köszönöm

  63. medvehagyma szerint:

    Kedves Réka!
    Természetesen kiültethető és a levelei is fogyaszthatóak. Bár már nagyok és nem olyan zsengék mint mondjuk 2 hete. Akár az összeset leszedheti kiültetés előtt/után, a hagymáknak ettől bajuk nem lesz.

  64. Édes Réka szerint:

    Ha még most áprilisban rendelnék Önöktől 30-50 tövet, az még kiültethető-e kertbe, illetve levelei fogyaszthatók-e a kiültetés után is? Válaszát nagyon köszönöm:)

  65. medvehagyma szerint:

    Igazából 50 Ft/tő árig nem szeretnék lemenni, de 200 tő rendelése esetén szóba jöhet.

  66. medvehagyma szerint:

    Biztosan nem ártana ez esetben védett helyen teleltetni, mert egy balkonládányi föld csontig át tud fagyni, míg a szabadban 15 cm mélyre ültetve nem tudja olyan erős fagy érni.

  67. K Hajnalka szerint:

    Nagyon köszönöm válaszát! Lenne még egy kérdésem. Amennyiben balkon ládában szeretném nevelni, akkor télen szükséges védett helyre tennem vagy maradhat kint a szabadban?
    Válaszát előre is nagyon köszönöm!

  68. Dávid szerint:

    Üdvözlöm!

    Azt szeretném kérdezni, hogy hány darab vásárlása esetén tudná adni a töveket 50ft/db áron?

    Várom válaszát!
    Üdv.: Dávid

  69. medvehagyma szerint:

    Kedves Hajnalka!
    Postázás mindig csak hétfő és szerda között van, nehogy hétvégére valamelyik postán ragadjanak a növények. A küldeményeket mindig elsőbbségi, ajánlottként küldjük, így másnapra meg kell, hogy érkezzenek a címzetthez. Így, ha hétfőn feladjuk Önnek a növényeket, kedden meg kell kapnia.

  70. K Hajnalka szerint:

    Szeretném megkérdezni, hogy tapasztalataik szerint mennyi idő alatt érkezik meg Bp-re a küldemény? Épp az imént rendeltem Önöktől és amint megkapom az email-jüket már utalom is az összeget. Jövő szerdától azonban nem vagyunk itthon és ezért várom szíves válszukat!
    Nagyon köszönöm szíves válaszukat előre is!

  71. medvehagyma szerint:

    Kedves Magdolna!
    Igen, fognak virágozni, már szép bimbósak a növények. Bár igazán szépek majd csak jövőre lesznek.

  72. Fitos Magdolna szerint:

    Azt szeretném megkérdezni, hogy a most rendelt hagyma fog még ez évben virágozni?

  73. medvehagyma szerint:

    Tisztelt Sándor!
    Mi biztosan nem veszünk medvehagyma levelet, de a hozzászólását kint hagyom, hátha valaki szeretne csak levelet vásárolni.

  74. medvehagyma szerint:

    Tisztelt Frigyes!
    Sajnos BP-i személyes átvétel nem megoldható, baranyaiak vagyunk. Postázás csak hétfő és szerda között történik, nehogy valamelyik postán ragadjanak a növények hétvégére. Tehát legközelebb jövő hétfőn (03.28.) lesz postázás.

  75. Pszota Frigyes szerint:

    Tisztelt Cím,
    Érdeklődni szeretnék, hogy személyes átvétel lehetséges? Budapesten lakom tehát Bp és környéke jöhet szóba.
    Ha nem, akkor ha ma (kedd) megrendelem és átutalom az összeget, amit a holnapi napon íródik jóvá a számlájukon, akkor holnap postára is adják a növényeket? Köszönöm.

Szólj hozzá!

Ezeket a html tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>